Stiri

Waterpoof corespunzãtor din cutia de intemperii, rezistenta la caldura, Flame RetardancyCutia de racord Waterpoof este în principal pentru a proteja şi de a conecta rolul de sârmă, şi caseta de joncţiune este cel mai important lucru pentru a fi rezistent la apa, pentru a evita accidente, soldate cu pierderi de imprevizibil. ,

Deci, în cele din urmă cum să alege o cutie de joncţiune sigur? Apoi lasa Xiaobian se concentreze pe alegerea a Waterpoof cutiei de racorduri trebuie să acorde atenţie mai multe aspecte:

1. utilizarea mediului:

Cutia de racord Waterpoof în funcţie de preţurile diferite materiale sunt de asemenea foarte diferite. Dacă sunteţi în interior, am recomanda un preţ relativ scăzut de ABS Waterpoof cutiei de racorduri, ABS cu performanţele sale excelente generală poate satisface pe deplin general nevoile de sala; în cazul în care este în aer liber este mai bine să utilizaţi poliester cutiei de racorduri Waterpoof, este mai bine decât produsele material ABS vreme rezistenta, rezistenta la caldura, proprietati ignifuge, anti-UV, anti-imbatranire.

2. produs material:

Cutia de racord Waterpoof este utilizat în principal în medii relativ dure, achiziţionarea ar trebui să ia în considerare impactul asupra performanţelor materialelor, încărca puterea, izolare, non-toxice şi anti-îmbătrânire şi aşa mai departe.

3. IP nivel:

Cumpar Waterpoof cutiei de racorduri, nivelul de protecție IP este un factor foarte important. Primul număr de clase de IP este abilitatea de a cochiliei să reziste pătrunderea particulelor solide, şi al doilea număr reprezintă capacitatea coajă de a proteja împotriva picături de apă. TIBOX Waterpoof Junction Box IP evaluare până la IP68, ceea ce înseamnă că se poate adapta la o utilizare mai dure de mediu.

(4) Dimensiune produs:

Dimensiunea corectă a casetei impermeabil se bazează pe dimensiunea de componente şi echipamente să fie introduse pentru a determina locaţia existente. În acelaşi timp, ar trebui, de asemenea, considerăm dacă, în viitor va adăuga noi componente, dacă aşa, spaţiul său este suficient. De asemenea, reţineţi că spaţiul instalabil este, de obicei, mai mici decât dimensiunile interioare furnizate. Dacă dimensiunile de referinţă conector cutie furnizor este dimensiuni sau dimensiuni interne, acest lucru trebuie menționat.

5. produsul accesorii:

De obicei, am înţeles că o cutie de joncţiune conţine un capac, o cutie, un sigiliu şi un şurub capac. În funcţie de nevoile diferite, producatori va fi însoţită de, cum ar fi perete fix agăţat unghi, ring de instalare, cablu conector şi alte accesorii opţionale. Pentru a nu provoca probleme ulterior, înainte de a comanda pentru a afla ce este piese standard, care este Accesorii opţionale este foarte necesar.