Stiri

Waterpoof cutiei de racorduri Performance rezistent la apaRezistenta la apa este un indicator important de performanţă caseta de joncţiune de Waterpoof. Certificare de testare, primul test de pretratare îmbătrânire, şi apoi anti înroşirea feţei de testare, şi apoi prin apariţia structurale de inspecţie şi frecvenţa rezista la tensiunea de testare pentru a judeca. Testul poate trece fără probleme, în funcţie de gradul de protecţie Waterpoof Junction Box, de etanşare şi sigiliu de protecţie din caseta de joncţiune Waterpoof afectează în mod direct protecţia componenta finite şi a nivelului de protecţie de scurgere. În ceea ce priveşte construcţia convenţionale din caseta de joncţiune Waterpoof, sale defecte de design şi material s-au arătat la testul de certificare fără îndoială.

Fenomenul principal de eşec al cutiei de racorduri Waterpoof anti înroşirea feţei de testare pot fi împărţite în următoarele:

⑴, cutie de joncţiune Waterpoof sigilate caseta corp o mulţime de apă;

⑵, Waterpoof Junction Box cutie şi materialul backplane nu corespunde;

⑶, Waterpoof corespunzãtor din cutia de etanşare nuci cracare eşec;

⑷, în caseta de intersecţia Waterpoof pretratarea imbatranire testa caseta deformare;

⑸, cutia de racord Waterpoof inelul de sigiliu imbatranire pretratarea test de eşec, sau din alte motive.

Prin analiza fenomenului de eşec în procesul de testare mai sus, sunt obţinute din următoarele motive: (1) proiectarea blocare cutie: design închizătoarea este motivul principal care duce la eşecul încercării. Două cataramă modul face coperta forţa concentrată în două puncte, plus o arie larga de capac, rezultand punctele rămase din forța este foarte inegala. Mai ales la temperaturi ridicate, restul punctelor de inel de dilataţie termică, material afectate de căldură și moale, care rezultă în Waterpoof corespunzãtor din cutia de gură, care afectează caseta de sigiliu, care nu a reuşit în impermeabil IP65 testa Waterpoof Cutia de racord impermeabil test deformare după un număr mare de produse Water1)

În plus, caseta de intersecţia Waterpoof după încercare de 240 ore de imbatranire, deşi sigiliul nu a căzut, dar caseta, capacul are o variantă, va afecta, de asemenea, caseta de sigiliu.

(2) improprii de selecţie a cauciucului pentru cutia de racord Waterpoof sigilii:

Datorită alegerea materialului de etanşare nu este potrivit, în Waterpoof cutiei de racorduri după 240 ore imbatranire test de pretratare, alungire şi contracţie a scăzut, sigiliul materiale duritatea creşte, reducerea cutie şi capacul de închidere de performanţă, care rezultă în sigilarea poate nu complet sigiliu cutie şi capacul de slot, ducând la infiltrarea apei, testul anti înroşirea feţei nu a reuşit.

(3) cutia de racord Waterpoof cutie Plastic şi solară modul sealant după testul de pretratare imbatranire, adezivul nu reuşeşte.