Stiri

Waterpoof cutiei de racorduri efectua lucrările de întreţinere şi întreţinereWaterpoof cutiei de racorduri usa demaroare practic sunt instalate în aer liber, din cauza frecventă vant si ploaie si expunerea la soare, usa starter structura principală şi componente va fi deteriorat din cauza coroziunii sau deformare, relevante componente electrice şi echipamente va fi usor de imbatranire, care nu va afecta numai eficienţa macara fixata, mai susceptibile de a provoca accidente în activitatea de accidente, de aceea, trebuie să adesea pe macara de lucrari la inaltime întreţinere şi lucrări de întreţinere.

Primul, întreţinerea instituţiilor de macara braţ articulat

Performanţă şi de viaţă de macara de lucrari la inaltime sunt în mare măsură dependente de lubrifiere. În primul rând, verificaţi cârlig de macara şi cabluri pentru a vedea dacă este rupt, sârmă, fisuri, coroziune grave, şi curăţare şi ungere. În al doilea rând, este necesară verificarea scripete bloc, tambur şi scripete fiecare lună pentru a determina dacă crack, şi bolţuri platen şi tambur şuruburile de bază sunt strânse. Atunci când Ax tambur purta gradul de aproximativ 5 %, ar trebui înlocuită; perete de groove roata purta până la 8 % şi uzura interne la 25 % din diametrul cabluri, ar trebui să fie înlocuit. De asemenea, verificaţi întotdeauna bolţuri reductor pentru a determina strângere.

Al doilea, macara fixata transmisie întreţinere

Cutia de racord Waterpoof în întreţinerea şi întreţinere poduri starter, atenţie la consultare a motorului, împiedica apa sau ulei atunci când rotative, dar, de asemenea, asigură că motorul pe gaura şi cutia de racord impermeabil de performanţă este bună, dar de asemenea, să se asigure că motorul pentru a fi utilizate la o sursă de putere mai mare decât tensiunea nominală de 85 %. Când sezonul alternativ, pentru cutie de viteze pentru a înlocui uleiul, vara generale utilizaţi HL30 echipamente de ulei, utilizarea de iarnă HL20 echipamente de ulei. În acest proces trebuie să plătească atenţia la cutie de viteze va apar adesea ulei de deversare de situaţie, prin urmare, în cutie de viteze pentru a adăuga ulei de lubrifiere, pentru a asigura sale de etanşare bună în acelaşi timp, dar, de asemenea, în mod corespunzător operate pentru a evita excesiv de ulei şi firmware-ul nu nu tigh zece situaţia s-a produs, este mai bine pentru a seta ventilația capacul pe capacul de gaura ulei, pentru a menţine echilibrul de presiune internă între cutia de viteze, va preveni eficient scurgerile de ulei cutie de viteze. În plus, dar, de asemenea, pe roţi pentru a face fisuri pentru a face judecăţi, de obicei, metoda ciocan percuţie, şi, de asemenea, pentru a verifica roata suprafeței de rulare, gradul de uzura nu poate ajunge la 10 %, roata rim poate ajunge la 55 %, potrivite roţi unitate diametru eroare nu poate depăşească 0,1 % din diametrul nominal, o dată mai mult pentru a fi dat să adapteze sau să înlocuiască.

În al treilea rând, macara fixata urmări menţinerea

Waterpoof cutiei de racorduri în menţinerea pista macara de lucrari la inaltime, se folosesc adesea ciocan percuţie metoda a verifica pista şi piesa şuruburile de fixare sunt fisuri şi relaxarea. În plus, oraşul Nord macara de lucrari la inaltime întreţinere, este necesar pentru a elimina în mod regulat zăpadă pe cale de a preveni zăpada de pe pista eroziune sau rugina daune. Şi în fiecare an pentru a urmări pista de macara pentru a se asigura că piesa direct la eroarea span nu poate fi mai mare de 3mm, înălţime eroare de cel mult 3mm, şi de a verifica datele pentru a determina dacă piesa apare fenomenul scufundarea.

Al patrulea, întreținerea componentelor metalice

Waterpoof cutiei de racorduri mai întâi de toate, principala forţă de macara de lucrari la inaltime pentru a efectua o inspecţie detaliată, pentru că aceste piese sunt mai concentrate din cauza forţei, este uşor de a deteriora, astfel încât necesitatea cheie controale, cum ar fi: legătura dintre picioare și fasciculul , Parte, legătura între picior şi de întâlnire, şi aşa mai departe. În plus, deoarece componentele metalice sunt frecvent expuse la exterior, deci trebuie să rugină în fiecare an, şi perie pe noua vopsea, care în mod eficient extinde durata de viaţă a componentelor metalice utilizate. În acelaşi timp, în cazul în care gradul de coroziunea elementelor metalice la 10 % din nevoia de a da casate şi durata fazei de 1 % din timp, puteţi încerca pentru a repara, dacă nu să fie casate.

Al cincilea, întreţinerea componentelor electrice şi linii

Waterpoof cutiei de racorduri în întreţinerea componentelor electrice şi linii, comutator electric în orice moment pentru a curăţa praful, pentru a asigura un contact bun cu linia, pentru a evita fenomenul de scurt-circuit macara macara normal de lucru. Si Contactori frecvenţa cea mai frecventă, direct afectaţi de frecvenţa de lucru a macaralei, astfel încât aveţi nevoie pentru a asigura contactul contactorul netedă şi curată, astfel încât să fie mai flexibile şi fiabile; în acelaşi timp, dar, de asemenea, pentru a determina macara controler tarabe vizibile, flexibil funcţionarea, exploatarea mai fiabile; În plus, dar, de asemenea, să se asigure că macara motor si echipamente electronice de control conectat între conexiunea normală, şi să se asigure că echipamentul de electronic control pentru a strânge şuruburile de împământare, probleme ar trebui să fie înlocuit. În cele din urmă, macara sârmă ţeavă de metal pentru a fi verificate în mod regulat pentru a vedea dacă există coroziune şi vopsea sale, pentru a preveni extinderea de coroziune, este mai bine să facă măsurile adecvate pentru a preveni ploaia, doar pentru a evita apariţia coroziunii.

Șase alte aspecte de întreţinere şi întreţinere de poduri rulante

Corespunzãtor din cutia de Waterpoof ca macara de lucrari la inaltime este un foarte mare utilizarea echipamentelor mecanice la scară largă, prin urmare, în procesul de întreţinere şi reparaţii zilnic pentru a verifica situaţia dispozitivelor limită diferite pentru a se asigura că o stare bună de lucru poate fi menţinută; în acelaşi timp, să vă asiguraţi că macaraua deflectoare şi siguranţei poliţiştii din intact, care este de a proteja siguranţa personală a operatorului şi mijloace eficiente, deci nevoie să consolideze atenţia; În plus, dar, de asemenea, pentru a se asigura că macara o varietate de siguranţă semnal fiabilitatea lumina de lucru, aceste echipamente auxiliare se putea asigura munca pe baza normală, dar, de asemenea, pentru întreţinerea şi întreţinere de lucru oferă o stare bună de a îmbunătăţi eficienţa de macara de lucrari la inaltime este de mare ajutor.