Stiri

Waterpoof cutiei de racorduri proprietati anti-imbatranire, rezistenta la coroziuneCutia de racord Waterpoof în design-ul ar trebui să ia în considerare problema;

1. material selecţie: curent cutiei de racorduri Waterpoof produse, zonele de cererea principală sunt relativ sărac mediu la scenă şi câmp deschis. Din produsul de considerente de performanţă securitate ar trebui să ia în considerare rezistenţa la impact de materiale, forta de sarcina statică, proprietăţi de izolare, * non-toxice *, proprietati anti-imbatranire, rezistenta la coroziune, proprietăţi ignifuge. (Non-toxice de performanţă a fost pe scară largă în cauză, în principal, deoarece în cazul în care caseta de intersecţia Waterpoof produse în caz de incendiu, arderea nu va elibera gaze toxice si nocive, de obicei în foc atunci când focul este adesea din cauza inhalării de un număr mare de gaze toxice şi moartea nu au reprezentat cea mai mare parte.

2. structurale de design: ar trebui să ia în considerare puterea generală a Waterpoof cutiei de racorduri, frumos, uşor de prelucrare, uşor de instalat şi reciclabil. În prezent, producătorii mainstream internaţional de cutia de racord Waterpoof produse nu conţin orice piese metalice, care pot simplifica procesul de recuperare a produsului. Dar acum majoritatea producătorilor autohtoni alege diferite materiale, anti-ceros performanţă variabilă este slabă, în general în cutia de racord Waterpoof instalat în soclul cu inserţie de alama pentru a creşte puterea de instalare, deci care materialul procesul de reciclare va creşte timp şi cost. Dacă folosiţi regulat producătorii să furnizeze indicatori de înaltă performanţă de materii prime poate rezolva astfel de probleme.

3. perete grosime: în general în proiectarea produselor să ia în considerare Global costul produsului ar trebui să fie cât mai mult posibil pentru a satisface produsul rezistenţă la impact si rezistenta la schimbare ceros performanţă, încercaţi pentru a reduce grosimea peretelui produs, internaţional Cutia de racord Waterpoof în design, ABS şi PC Material grosimea peretelui este, în general, între 2.5-3.5, sticlă armat cu fibra de poliester este, în general, între 5 la 6.5, turnare sub presiune aluminiu produse, grosimea peretelui este, în general, între 2,5-6. Grosimea peretelui materialului în proiectarea trebuie să îndeplinească cele mai multe dintre cerinţele de instalare componente şi accesorii.

4. pecetea şorţul selecţia materialului: produse pentru Waterpoof cutiei de racorduri, frecvent utilizate sigilare platforma materiale sunt: PUR, EPDM, neopren, siliciu. Selectaţi şorţ sigilate ar trebui să ia în considerare intervalul de temperatură, rezistența la tracțiune, intindere, duritate, densitate, rata de compresie, rezistenţă chimică.

Cutia de distribuţie impermeabil cred că un astfel de material în vieţile noastre şi nu se va simţi ciudat, apoi ce fel de material pentru o astfel de chestiune ce caracteristici speciale?

Detalii de următoarea descriere: în primul rând, impermeabil caseta de distributie cu praf, apărare, acid, alcaline, aspectul, cutia de distribuţie impermeabil cu frumos, calitate stabilă, complet izolat non-conductoare, anti-impact deformare şi alte Caracteristici ale gama larga de aplicatii: controlul cutie, cutie de transfer, caseta de cablu, cutia de distribuţie, cutiei de racorduri, caseta de instrumente, butonul comutare caseta, butonul caseta, mici terminal, semnal, releu, dispozitiv de măsurare, cutiei de racorduri comunicare şi alte echipamente. Complet izolate de protecţie, utilizarea de pulverizare electrostatica metalice laminate la rece tabla sau din oţel inoxidabil farfurie cutie; module diferite al ferestrei monitorizare PC poate fi operaţiune deschis, flexibil şi în siguranţă; cele de mai sus este o scurtă analiză a unora dintre caracteristicile specifice ale procesului de distribuţie apă, din alte perspective diferite.