Stiri

Trifazate caseta de metru mai convenabil pentru a observa utilizarea de energie electricăTrei faze metru cutie cu dezvoltarea științei și tehnologiei, cutie contor, de asemenea, este mai diversificat. Deci ce fel de ea? Sunt diferite? Cum putem alege dreptul de propria lor cutie contor? Apoi asculta cum sa-ti spun?

De acum, aceste casete sunt în principal ordinare cutii, cutii de tipul de sticlă, cutii transparente, cutii de tipul de card, cutii de preplătite şi aşa mai departe. Ordinare metru cutie acesta joacă doar rolul de protecţie de tensiune în familie, şi nimic special. Pentru o cutie de sticlă-tip este în prezent în mâna de sus, mai jos este rolul său:

Acest lucru este un nou material realizat dintr-o cutie de masă, are o performanţă bună izolare, pentru a preveni posibilitatea de ardere, rezistenta la coroziune, anti-imbatranire, etc., având astfel o bună performanţă, în foc atunci când acest material poate fi o modalitate buna de a preveni apariţia de foc , Trei faze metru cutie care poate reduce în mod eficient apariţia de foc. În plus faţă de această tensiune caseta de viaţă este foarte lung, se poate folosi în general 35 de ani sau cam asa ceva. Aşa că oamenii folosesc pentru a compara beneficiile, atât de oameni ca si acum multe firme, companii au început să-l folosească trage.

Potrivit sondajului rezultatele Arată că mai frecvente cauze ale accidentelor de foc sunt mai ales din cauza curentului excesiv în circuitul cauzate metru caseta de foc pentru a provoca grave incendiu. Utilizarea cutie contor de tipul de card este mai convenabil, iar activitatea sa este să se bazeze pe oameni pentru a controla cardul. Efectul de izolare este mai bine, are rezistenta la coroziune, rezistenta la oxidare, trei faze metru cutie impermeabil și alte proprietăți. Acesta este în principal aplicat la scoli, elevi puteţi folosi energie electrică carte taxa şi apoi taxa taxa card electrice în caseta de metru pentru a percepe taxa de electricitate. Acest lucru poate consolida managementul şcolar situaţia de electricitate student.

Pentru unele cutie contor de transparente, acest produs este fabricat din policarbonat importate (PC) și importate ignifugă ABS plastic, cu gestionarea uşoară, de dimensiuni mici, usoare, împotriva modificărilor, anti-UV de inginerie şi aşa mai departe. Caracteristica sa principală este o caracteristică transparente, trei caseta de faza de metru care pot face pe oameni mai convenabil pentru a observa utilizarea de energie electrică şi unele probleme de circuit. Cum ar fi setarea casetei este mult mai puţin de foc în China. Acest stil de design nu este doar mai convenabil decât alte modele de cutie şi mai mult decât alte cutie cutie mai sigure. Atât Mai Feng numai transparente metru caseta ca companiei pilot produs, calitate, Pret va face inima.