Stiri

Singură fază păstraţi-caseta de plug-in-metru distanţă suficient de sigură1. care sunt frecvent utilizate în decoraţiuni interioare-utile si aparate electrice?

Electrician utilizate în mod obişnuit instrumente se referă la instrumentele utilizate de masterat profesional. Pentru electrice de operatori, posibilitatea să se familiarizeze cu structura, performanţă, singură fază Plug-in metru caseta utilizare şi specificaţii electrice instrumente va afecta direct eficienţa muncii și calitatea muncii lor sau a altora siguranţa personală.

Decorare utilizate în mod obişnuit în instrumente electrice şi instrumente sunt după cum urmează:

(1) electrice instrumente: în funcţie de măsurare său funcţia pot fi împărţite în ampermetru, voltmetru, multimetru, megger, sol se agită tabelul şi aşa mai departe.

(2) electrice instrumente: cleşte, cleşte nas ascutit, diagonala cleşti, Stripper de sârmă, fier electric, electrice cuţit, cum ar fi chei active de sârmă.

2. care sunt tipurile de joasă tensiune electroscope frecvent utilizate instrumente?

(1) de joasă tensiune electroscope

Joasă tensiune electroscope, de asemenea, cunoscut sub numele de testare stilou, este de a testa sârmă, aparate electrice singură fază Plug-in metru Box sunt un instrument comun, gama de detecţie de 50 ~ 500V, un stilou, cu şurub şi o varietate de combinaţii. Joasă tensiune electroscope la vârful creionului, buck rezistenţă, tub de neon, primavara, stilou coada corp metalic şi alte componente.

(2) utilizarea de joasă tensiune electroscope şi precauţii

1) înainte de a utiliza, mai întâi în electric conductor pentru a verifica dacă lumina normală de condei, testa eficienta.

2) în lumina strălucitoare adesea nu este uşor pentru a vedea tubul neon glow, ar trebui să acorde o atenţie la întuneric.

3) Deşi vârful creionului are aceeasi forma ca şurubelniţă, singură fază Plug-in metru Box acesta poate rezista doar un cuplu foarte mic si nu poate fi folosit ca o şurubelniţă, în caz contrar acesta va fi deteriorat.

4) low-tensiune electroscope poate fi folosit pentru a face distincţia între faza de linie şi linia de zero, bec neon este o linie de faza, nu luminos este linia de zero. Joasă tensiune electroscope poate fi folosit pentru a determina defect sol. Dacă circuitul de patru fire trifazate în defect monofazat sol apare, test linia neutru cu un stilou, singură fază Plug-in metru Box neon bubble va straluci; în sistemul de trei fire trifazic, cu un stilou pentru a testa trei linii de fază, luminoase, o altă fază nu este luminoase, atunci această fază poate avea teren defect.

5) de joasă tensiune electroscope pot fi folosite pentru a determina nivelul de tensiune. Mai închisă bubble neon, reduce tensiunea, mai luminos bubble neon, cea mai mare tensiune.

3. care sunt instrumentele frecvent utilizate pentru electroscope de inalta tensiune?

(1) înaltă tensiune electroscope

Electroscope de înaltă tensiune, cunoscut ca înaltă tensiune aparatelor electrice, principalele tipuri de emițătoare de lumină înaltă tensiune electroscope, sunet si lumina-tip electroscope de înaltă tensiune. Electroscope de înaltă tensiune luminoase de grip, păstrând inel fixare suruburi, fereastra de tub neon, neon tube si metal sonda (cârlig) si alte componente.

(2) precauţii de utilizare înaltă tensiune electroscope

1) înainte de utilizare, determina prima electroscope de înaltă tensiune tensiune nominală trebuie să fie măsurate cu nivelul de tensiune a echipamentelor electrice să se adapteze, singură fază Plug-in metru caseta astfel încât să nu pună în pericol siguranţa personală sau misjudgment operatorului.

2) cu înaltă tensiune electroscope de testare şi de energie electrică, operatorul trebuie să poarte pentru a satisface cerințele izolate mănuşi, mână în următoarea parte a inelului de retinere, nu o persoană singur test, se impune crearea de îngrijire personală. Acelaşi lucru ar trebui să fie în echipamentele electrice pentru a verifica performanţa de electroscope mai întâi intacte.

3) test, pentru a preveni apariţia de faza sau teren accident de scurt-circuit; corpul si organismul încărcat ar trebui să menţină o distanţă suficientă de siguranţă, atenție, singură fază Plug-in metru Box 10kV distanța de siguranță de înaltă presiune de 0,7 m sau mai mult.

4) atunci când se utilizează electroscope de înaltă tensiune în aer liber, trebuie să fie utilizate în vreme bună. În ploaie, zăpadă, ceaţă şi umiditate în vreme nu trebuie utilizat pentru a preveni pericolul.