Stiri

Singura faza E - metru cutie inspecții regulate de cabluri electrice în interiorul caseiSingură fază E - metru Box este acum fiecare gospodărie sunt indispensabile transmiterii echipamente, toate electricitate casnic prin singură fază E - metru caseta se transmit, în cazul în care eşecul singură fază E - metru Box sau incendiu, atunci circuitul întreaga familie va fi paralizat. Care este motivul pentru care singură fază E - metru Box este în uz în momentul de utilizare?

Acum cu creşterea de uz casnic, de energie electrică este, de asemenea, în creştere, datorită consumului crescut de energie electrică, şi uneori singură fază E - metru Box va apărea sarcina de energie electrică, astfel încât singură fază E - metru Box va foc. De fapt, acesta este nu cazul, provocând incendiu singură fază E - metru Box din mai multe motive, cum ar fi puterea de încărcare, umiditate, sau neautorizate la scurtcircuit singură fază E - metru Box cabluri, etc, în plus, ca sezonul ploios şi vreme caldă de încărcare sunt susceptibile de a cau se un incendiu, astfel încât acestea au pentru a atrage atenţia oamenilor.

Cum ar trebui să împiedice viata în viata normala?

1. în mod regulat a verifica utilizarea singură fază E - metru Box, în special, pentru a verifica dacă suprasarcină. În bucătărie, baie şi alte locuri umede trebuie să faci scurgere măsuri de protecţie, să acorde o atenţie la instalare de scurgere protector. Verificaţi cu regularitate dacă există suprasarcină în liniile electrice de casa. Acasă linie de profesionisti cel mai bun pentru a instala şi de a efectua PVC ţevi de protecţie pentru prevenirea pericolelor de incendiu.

2. singur faza E - metru Box foc din cauza la daunele aduse daune cauzate de o mai mare posibilitate de şoc electric, astfel încât ar trebui să opriţi imediat poarta de putere, utilizarea de foc extinctoare. În cazul în care nu există nici un echipament din apropiere formală de extinctie, puteţi utiliza, de asemenea, nisip pentru a înlocui şi de a apela foc 119 telefon pentru ajutor.

Cum singur faza E - metru caseta de foc?

După incendiu generale, toată lumea pe prima reacţie este de a stinge repede apa. Dar de data aceasta apa poate fi electrolyzed în hidrogen, oxigen două gaze, hidrogen cu inflamabilitate, oxigen cu ardere, nu numai nu poate juca rolul de foc, dar, de asemenea, a contribuit la răspândirea focului.

Atunci când este singur faza E - metru caseta în foc, posibilitatea de a electrocutare este mai mare datorită deteriorării izolaţiei. Prin urmare, poarta principala de alimentare ar trebui să fie închis imediat și se folosește pulbere uscată extinctor. În cazul în care nu există nici un echipament din apropiere formală de extinctie, puteţi utiliza, de asemenea, nisip pentru a înlocui şi de a apela foc 119 telefon pentru ajutor.

Amintiţi-vă, nu ştiu foc fără cunoştinţe de caz de acţiuni neautorizate, astfel încât să nu dăuneze inutile.

O singură cutie de metru faza E - foc, nu intraţi în panică, să stai departe de metru, pentru a evita un prejudiciu, şi apoi prima dată să taie alimentarea cu energie, şi în timp util apela 119.