Stiri

Singura faza E - metru cutie eficient prevenirea electrocutăriiCum pentru a determina mărimea singură fază E - metru Box:

Dimensiunea calculat această metodă este, în general, mai mare decât dimensiunea reală.

1, atunci când caseta electrice este doar caseta electrice sau putere mica, linia este puţin 10 de picioare pătrate, în cazul în care comutatorul este mai mică de 20 de biţi, lăţimea comutator de dimensiunea fiecărei plus 20MM pe fiecare latură a lăţime casuta , înălţimea de înălţime switch Plus 40MM, adâncimea de adâncime maximă de switch plus 10MM.

2, atunci când caseta electrice este doar caseta electrice sau putere mica, linia este puţin 10 de picioare pătrate, în cazul în care comutatorul de biţi este mai mare decât 20, atunci când caseta electrice trebuie să fie aranjate pentru două rânduri de switch-uri, switch lăţimea dimensiune plus fiecare parte plus 40MM pentru lăţimea de caseta, singură fază E - metru caseta înălţime înălţimea comutator plus 40MM, adâncimea de adâncime maximă de switch plus 10MM.

3, atunci când caseta electrice este doar caseta electrice sau putere mica, linia este puţin 10 de picioare pătrate, în cazul în care comutatorul de linie are nevoie de un singur rând, lăţimea comutator de dimensiunea fiecărei plus 20MM pe fiecare latură a lăţime casuta , înălţimea de comutare înălţime plus linie trece înălţime plus 40 MM, singură fază E - metru Box adâncimea de adâncime maximă de switch plus 10MM.

4, atunci când caseta de putere pentru caseta de putere, sau puterea de iluminare cutie, algoritmul este, în principiu, la fel ca mai sus, dar atunci când linia este mai mare decât 10 pătrat, să ia în considerare linia de îndoire raza de un terminal pentru anularea suficient spaţiu în linie , când două rânduri de switch-uri, ar trebui să ia în considerare schema de cablare întrerupător.

Scurgere protector (împământare circuit breaker) cablarea şi instalarea de scurgere de protecţie a echipamentelor electrice, curent de scurgere este extrem de sensibil. Atunci când organismul contact cu scurgere de aparate electrice, curent de scurgere, atâta timp cât 10 ~ 30mA, pot face scurgere protector într-o perioadă foarte scurtă de timp (cum ar fi 0.1s) excursie, taie alimentarea cu energie, preveni în mod eficient apariţia de şoc electric Protector de scurgere, de asemenea, are funcţia de disjunctor, acesta poate fi în AC, singură fază E - metru cutie DC joasă tensiune circuit manual sau electric împărţit circuit.

1. cabluri de protector de scurgere trebuie să fie conectat direct deasupra protector de scurgere, care este, "putere" sau "primite" de sfârşitul de locuinţe; priza este conectat la partea de jos, adică singură fază E - Box metru "încărcare" sau "priză" Dacă linia, priza este inversată, va duce la protector actiune dupa ardere bobina sau afecta protecția conexiune, capacitate de rupere.

2. instalarea protector de scurgere (1) protector de scurgere trebuie instalate într-un panou de comutare cu sectiune mai mici sau intr-o cutie de plastic metru. Instalat dupa contorul de waţi, înainte de siguranţă. (2) toate conductoarele de linie iluminat (inclusiv firele de neutru) trebuie să treacă prin scurgere protector, iar firul neutră trebuie să fie izolate la sol. (3) ar trebui să fie instalat pe verticală, singură fază E - metru Box înclinaţia nu trebuie să depășească 5 ° (4) după instalarea protector de scurgere, nu puteţi elimina comutatorul monofazat cuţit sau siguranta. Acesta este un echipament de intretinere, atunci când nu există un punct clar de pauza; al doilea este în cuţit sau siguranţă joacă un scurt circuit sau suprasarcină de protecţie.