Stiri

Cutie de E-contor monofazat eficient preveni apariţia şocului ElectricCum pentru a determina mărimea singură fază E - metru Box:

Dimensiunea calculat această metodă este, în general, mai mare decât dimensiunea reală.

1, atunci când singură fază E - metru Box este doar singură fază E - metru Box sau putere mica, linia este puţin 10 de picioare pătrate, în cazul în care comutatorul este puţin de 20 de biţi, lăţimea de switch plus fiecare parte plus 20MM pe lăţime casuta , înălţimea de înălţime switch Plus 40MM, adâncimea de adâncime maximă de switch plus 10MM.

2, atunci când singură fază E - metru Box este doar singură fază E - metru Box sau putere mica, linia este puţin 10 de picioare pătrate, în cazul în care comutatorul de biţi este mai mare decât 20, atunci când singură fază E - metru Box trebuie să fie aranjate pentru două rânduri de switch-uri , comuta lăţimea dimensiune plus fiecare parte plus 40MM pentru lăţimea de caseta, înălţimea de înălţime switch plus 40MM, adâncimea de adâncime maximă de switch plus 10MM.

3, atunci când singură fază E - metru Box este doar singură fază E - metru Box sau putere mica, linia este puţin 10 de picioare pătrate, în cazul în care comutatorul de linie are nevoie de un singur rând, comutator lăţimea dimensiune plus 20MM pe fiecare parte pentru lăţime casuta , înălţimea de comutare înălţime plus linie trece înălţime plus 40 MM, adâncimea de adâncime maximă de switch plus 10MM.

4, atunci când caseta de putere pentru caseta de putere, sau puterea de iluminare cutie, algoritmul este, în principiu, la fel ca mai sus, dar atunci când linia este mai mare decât 10 pătraţi, să ia în considerare linia de îndoire raza de un terminal pentru anularea suficient spaţiu în linie , când două rânduri de switch-uri, ar trebui să ia în considerare schema de cablare întrerupător.

Desigur, dimensiunea cutiei nu este concludent, să ia în considerare instalarea propriu-zisă, în funcţie de schema reale şi ia în considerare modul de a aranja aspect comutatorul de linie de comutare.

În cazul în care toate întrerupătoare de circuit miniatură sunt determinate în funcţie de numărul de biţi (18 mm fiecare), seria PZ singură fază E - metru Box are o mărime fixă, circuitul poate fi identificată în desenele identificate de partid (cuvinte), echipamente de control caseta de identificare echipamentul vine cu, linie mai mare de 185mm 2, ieşire este mai mare decât 2 pe cât posibil utilizarea cabinetului şi aşa mai departe.

Scurgere protector (împământare circuit breaker) cablarea şi instalarea de scurgere de protecţie a echipamentelor electrice, curent de scurgere este extrem de sensibil. Când organismul uman expus la scurgere de aparate electrice, curent de scurgere, atâta timp cât 10 ~ 30mA, pot face scurgere protector într-o perioadă foarte scurtă de timp (cum ar fi 0.1s) excursie, taie alimentarea cu energie, preveni în mod eficient apariţia de şoc electric Protector de scurgere, de asemenea, are funcţia de disjunctor, acesta poate fi în AC, DC joasă tensiune circuit manual sau electric împărţit circuit.

1. cabluri de protector de scurgere trebuie să fie conectat direct deasupra scurgere protector, care este, "putere" sau "firului" sfârşitul pe carcasă; priza este conectat la partea de jos, care este, "sarcina" sau "priză" Dacă linia de intrare, priza este inversată, va duce la protector actiune dupa ardere bobina sau afecta protecția conexiune, capacitate de rupere.

2. instalarea protector de scurgere (1) protector de scurgere trebuie instalate într-un panou de comutare cu sectiune mai mici sau intr-o cutie de plastic metru. Instalat dupa contorul de waţi, înainte de siguranţă. (2) toate conductoarele de linie iluminat (inclusiv firele de neutru) trebuie să treacă prin scurgere protector, iar linia neutră trebuie să fie izolate la sol. (3) ar trebui să fie instalat pe verticală, înclinaţia ar trebui să nu depășească 5 ° (4) după instalarea protector de scurgere, nu scoate comutatorul monofazat cuţit sau fuse. Acesta este un echipament de intretinere, atunci când nu există un punct clar de pauza; al doilea este în cuţit sau siguranţă joacă un scurt circuit sau suprasarcină de protecţie.