Stiri

Singura faza E - metru cutie auxiliare protecţie sau Repetitive de protecţieFaza E - metru cutie de uz casnic de energie electrică instalare o singură, trebuie să existe un comutator totală, ţara de origine în interiorul echipamentelor electrice anomalii sau nevoia de întreruperile de energie, în timp util trage cuţit. Acum puterea de acasă aprovizionare Departamentul Managementul caseta de distribuire a fost instalat în comutatorul principal (utilizatorul poate închide sau deconectaţi ei înşişi), instalare interioară utilizate cabluri multi-bucla, singură fază E - metru Box circuit are separată circuit breaker (aer comutator) protecţie, argumentul principal a fost pierdut sensul, nu este nevoie pentru a instala un switch master. Dar utilizator în funcţie de caseta de distributie a echipamentelor, design propriul program de instalare.

1, joasă tensiune circuit breaker (aer comutator): întreruptor de joasă tensiune în acelaşi timp cu suprasarcină protecţie şi protecţia împotriva scurtcircuitelor, excursie automată după închiderea sau aşteptaţi pentru o clipă să-şi continue pentru a furniza putere, şi mai fiabil, deci casa trece, Singură fază E - metru cutie Întreruptoare sunt de preferat; joasă tensiune circuit breaker neajunsurile structurii este complex, scurt circuit protectie si protectie la suprasarcina poate fi incorectă, atunci când nu există nici direct deconectaţi punct, nu poate fi folosit ca întrerupător de întreţinere.

2, scurgere protector, familia circuit dacă instalarea de un protector de scurgere calificat, nu numai pentru a proteja oamenii electrice şoc siguranţa, şi practic se poate dovedi că dumneavoastră electrocasnice şi linii sunt normale, nu există nici un fenomen de scurgere grave.

Instalare acasă de protector de scurgere ar trebui să acorde o atenţie la instalarea de scurgere un dispozitiv de protecţie nu este egal la foarte simplu de manevrat, chiar un protector de bună calitate de scurgere nu poate garanta reliable excursie, aparat de protecţie scurgere este conceput pentru a excursie mărimea de scurgere curent, punct de vedere tehnic, există o anumită precizie, dar şoc electric asupra prejudiciului umane este la fel, singură fază E - metru Box aceiaşi oameni curent, diferite, diferite de timp şi loc, diferite medii şi alte leziuni la oameni este nu la fel; acelaşi curent, pentru unele persoane pot simti sentimentul un pic, pentru unii oameni va fi surprins, pentru unele persoane vor fi fatale pericol, astfel încât scurgere protector poate fi doar un auxiliar de protecţie sau de protecţie repetate, nu pot fi utilizate ca protecţie acasă împotriva electrice şoc.

Protecţie principală de uz casnic de energie electrică este să se bazeze pe un dispozitiv de împământare fiabile pentru a atinge, oamenii obişnuiţi nimeni pentru a atinge cabluri si conductoare electrice, şi chiar şi izolată de sârmă nu va merge la atingere, dar de maşini de spălat, frigidere şi alte aparate electrice au adesea să contactaţi, dacă scurgeri, riscul este mare, astfel încât învelișul de metal de electrocasnice trebuie să utilizaţi calificat plug trei fire, pămîntul şi priza de impamantare foarte strâns legat de scurgere posibil în pământ, la proteja siguranţa personală.

În plus, nu de fiecare familie poate fi în autobuz pe scurgere de protecție electrică, case vechi şi aparatele vechi, posibilitatea de scurgere, noi casa bucatarie, baie, fatada şi etaj, şi, uneori, inundaţii, linii prin aceste mulţime sau switch priză în zona umedă, poate scurge de declanşare.

3, protecţie, circuit de scurgere Întreruptoare, comutatoare de aer şi circuit de scurgere Întreruptoare împreună, este protecţie Întreruptoare de scurgere, care este o protecţie mai perfectă de aparate electrice, scurgere de protecţie, protectie la suprasarcina si scurtcircuit protecţie, singură fază E - metru Box este un înalt standard de locuinţe, locuinţe de lux şi locuitorii oraşului de înaltă calitate locuinţe preferat comutator. Locuiesc în aceste case, utilizarea aparatelor electrice, montarea de materiale, procese sunt high-grade, posibilitatea de a scurgere mai puţin pentru locuinte, nivelul de izolare în general electric sa fie mai mare, nu este uşor să provoace scurgerea protecţie întreruptor excursie.

A doua şi a treia principiile

"Trei principii" este un principiu important de decor acasă, dar, de asemenea, un principiu important de stabilire a liniei de familie, trei sexul este "securitate", "practice" şi "decorativ."

Uz casnic de energie electrică, indiferent dacă este vorba de utilizarea aparatelor electrice, stabilire a liniei, mai întâi de toate pentru a asigura "securitatea", utilizarea improprie a surselor de energie, echipamente de îmbătrânire şi tot felul de factori neaşteptate nu pot fi sigur, se poate forma o pierdere a vieţii şi proprietate. Pentru siguranță, nu există nici o absolută, singură fază E - metru Box chiar dacă este în conformitate cu standardele nationale de produs, de asemenea, poate fi din cauza diverse cauze de accidente de energie electrică. Înaltă calitate produse electrice de uz casnic, toate aspectele legate de performanţă sunt în general mult mai mare decât standardul naţional pentru a oferi clientilor cu un factor de siguranță mai mare, pentru a maximiza evitarea accidentelor. Material sau aparate electrice pentru a realiza "siguranţă" în funcție de calitatea instalare, calitate de utilizare, întreţinere de calitate este foarte important, orice link sub standard, este un risc potenţial, în orice moment se poate produce incidente de securitate.

Practic de uz casnic de energie electrică, indiferent dacă este vorba de electrocasnice selecţie, comutator de selecţie şi locaţia de selecţie, etc, ar trebui să ia în considerare practic, tronsonul de linie să ia în considerare marja, priza de alimentare, mufa TV, calculator soclu, etc., Potrivit familiei în ultimii ani pot schimba, aspect în cel mai probabil pentru a schimba locaţia, nu poate fi haotic, dar nu mai bine.

Pe baza "siguranţă" şi "practic", "decorativ" a devenit în centrul atenţiei. În mediul de viaţă în aspectul de o varietate de produse electrice, singură fază E - metru Box dacă nu sunt integrate în stilul întregului mediu familial, devin adesea un jet de apă de decoraţiuni interioare. În special, numărul de panou întrerupătoare, prize, etc., inerente calitatea, aspectul frumos, alegerea de locaţie, şi aşa sunt foarte importante, cel mai bun mod pentru a obţine maxim de armonie şi unitate, astfel încât toate întrerupătoare şi prize în cameră de finisare.