Stiri

Dublu stivă contorizare cutie cutiei de racorduri ia Precautii eficienteDublu stivuite contorizare cutie cutiei de racorduri Watt-oră metru este performanţa principal linia greşit: putere metru inversare, nu transforma, lent viteză şi aşa mai departe. Ca contorul de energie dispozitivului de măsurare este compus din contor de energie, transformator, circuitul secundar şi alte componente, prin urmare, energia metru eroare de măsurare şi corectarea acesteia este, de asemenea, o varietate de modificări. Acesta este un subiect important în faţa angajaţilor întreprinderilor de aprovizionare puterea, care este o modalitate eficientă de a îmbunătăţi imaginea întreprinderilor de alimentare cu energie şi reducerea pierderilor de energie electrică pentru corectitudine, corectitudine şi rezonabil de măsurare a energiei, în timp util, rapid şi corect diagnosticul de cablare greşită şi măsuri eficiente de prevenire. M-am combinat cu instalarea de energie electrică şi energie electrică contorizare dispozitivul pentru a verifica funcționarea practica, vorbim despre eroare tipic metru cabluri şi pentru a preveni măsurile de referinţă de la egal la egal.

În primul rând, puterea dispozitiv cablare greşită comune de măsurare

1, monofazat de energie activa metru eroare cabluri

Dublu stivuite contorizare cutie cutiei de racorduri când accesul direct la masa de contor monofazat de energie, eroarea va fi în contorul de energie şi zero linia de linia de foc, linia zero la contorul de energie după pauză în statul , şi sarcina peste linia de foc şi pământ, energia electrică este încă normală, deoarece curentul metru curent bobină fără curent prin turn.

Dublu stivuite contorizare cutie cutiei de racorduri atunci când tensiunea de pe cârlig sau săraci contact cauzate de circuit deschis, atunci când măsurarea putere metru de putere P = U (0) x Icosφ = 0, contorul nu se aprinde. Când testul secundare transformator curent deschis circuit, bobina de curent curent metru fără curent prin putere metru pentru a măsura puterea P = U (0) x Icosφ = 0, contorul nu se aprinde. În mod similar, partea secundară transformatorului curent de scurt circuit, datorita nici curentul prin bobina de curent, contorul nu va porni. Când transformator curent secundar polaritatea inversată, putere metru pentru a măsura puterea P = - UIcosφ, putere metru inversare.

2, trei faze trei fire douπ energie metru greşit cabluri

Când tensiunea liniei A, B faza tensiunii pe tonul; B, C faza swap de tensiune; Tensiunea de faza C pe tonul, valoarea măsurată de P sunt zero, contorul de energie să nu se transforme.

3, trei componente de cablare greşită metru

Atunci când orice linie curentă sau TA polaritatea este inversată, puterea activă de măsurare de inversa faza este negativ şi contorul de energie devine mai lent.

Atunci când există două faze linia curentă sau TA polaritatea inversată, valoarea măsurată de fază inversă este negativ, contorul este inversată.

Când linia curent trifazic sau TA polaritate inversată, energie metru inversare, K = -1.

Când bucla de curent este deschis, contorul măsoară doar puterea bifazic; Motoare-reductore circuit deschis, numai măsură o putere de fază; deschidere trifazic, contorul de energie se opreşte. În mod similar, bucla de curent apare o fază, două faze, trei faze scurt-circuit, contorul cu aceeaşi valoare.

Când cabluri joasa tensiune trifazic patru fire energie metru TA este corectă, şi secvenţa de fază tensiune linie auxiliare şi actuale nu se potrivesc, cum ar fi inversare de contorul de energie.

Dublu stivuite contorizare cutie cutiei de racorduri în circuitul de tensiune este un defect de circuit deschis, există următoarele caracteristici: o fază tensiune circuit deschis circuitului, metru pentru a măsura puterea bifazic; Motoare-reductore tensiune circuit circuit deschis, contorul singura măsură o fază de putere, putere metru lent; trei faze tensiune circuit deschis atunci când contorul se opreşte.

În al doilea rând, caietul de sarcini de energie meter contorizare dispozitiv instalare cabluri şi tehnologie

Este un mijloc eficient pentru a preveni erori de măsurare la reglementare cabluri de instalare ale dispozitivului de contorizare energie electrica. În primul rând, circuitul secundar de energie dispozitiv de măsurare trebuie să îndeplinească cerințele tehnice: presiune inalta TA cablare, nu ar trebui să fie simplificate de cabluri, şi aplicarea de split-faza cabluri, adică trei faze trei fire două TA cu patru linii, trei faze sistemul cu trei conexiune la rădăcină. Pentru unele de joasă tensiune este încă folosit pentru a simplifica cabluri, adică trei faze trei linie două TA doar incompletă stele conexiune, cu trei linii conectate; trei faze a patru fire 3 TA star mod cablare, cu patru linii.

În al doilea rând, atunci când linia de tensiune secundară TV cu conexiune prin cablu, un core ca o copie de rezervă, 35kV sau mai mult, prin utilizarea generală a patru-core taxa TV circuit secundar, ar trebui să nu instalaţi izolarea comutator contact auxiliar, dar instalarea sigurantelor; 35kV şi mai jos taxa TV circuit secundar, nu trebuie să fie echipate cu izolarea comutator contacte auxiliare şi siguranţe; 35kV şi mai jos utilizatorii de aplicare speciale măsurare transformator; 35kV şi utilizatorii de mai sus ar trebui TA, TV dedicat circuitul secundar, dublu stivuite contorizare cutie cutiei de racorduri nu cu protecţie, măsurarea bucla comune.

Fir de conexiune circuitul secundar este mai bine să utilizaţi linia de culoare galben, verde, roşu, linia neutru cu sarma neagra, și mijlocul firului nu au articulatii. Cablu conexiune pentru sertizare şurub cu şurub sertizare, firul ar trebui să fie îndoit inelul, direcţia de şurub de strângere aceeaşi direcţie.

În al treilea rând, caietul de sarcini pentru instalarea de cabluri electrice trebuie să acorde atenţie la următoarele cerinţe

1, linia de energie din linia de foc, linia zero se folosesc în diferite culori de sârmă şi în gaura, nu pe tonul.

2, linia zero a contorului de energie prin orificiul de cablare metru prin contor, nu pe linia principală singur duce o linie de zero în metru.

3, sârmă prin placa de metal, utilizarea de retinere inele sau tevi din plastic, cutie de ceas din plastic a utiliza materiale ignifuge.

4, spaţierea contor energie nu este mai mică de 80 de mm, iar marginea ecranului nu este mai mică de 40mm, energie metru tilt (înainte şi după stânga) nu depășește 1 °.

5, trifazic utilizator trei componente metru sau trei contor monofazat neutru zero linie să fie introdus în caseta de măsurare, de a interzice accesul la caseta de contorizare, şi alt contor monofazat putere nu pot fi partajate cu linia zero.

6, metru de putere trifazate utilizatorului să aibă instalat schema electrica, şi în strictă conformitate cu constructii hartă, toate utilizare pozitiv faza secvenţă de cablare, face o treabă bună metru, sigiliul de cutie contor, dublu stivuite contorizare cutie corespunzãtor din cutia de vopsea sigiliu de lucru, capacul de cutie, şi minimiza durata de acces la lungimea firului firului.

7, tensiune joasă tensiune trifazate de energie cu metru linie auxiliară, din partea a contorului poate fi sigilate pe partea de sertizare, pentru a nu regla tensiunea de faza secvenţă, soldate cu erori de măsurare.

8, în punerea în aplicare a energie contorizare dispozitiv de caietul de sarcini montare si constructii proces sub premisa de funcţionare după analiza test şi fazorială hexagonala pentru a se asigura că energia aparatul cabluri de măsurare este corectă.