Monofazat cu o singură fază, personalizat, din oțel inoxidabil

Monofazat cu o singură fază, personalizat, din oțel inoxidabil
Privire de ansamblu rapida Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand name: Cango Număr model: KG Nivel de protecție: Altele Tip: Cutie de măsurare Dimensiune externă: 250.5x300x140mm Rețea de instalare: LV: AC220V, AC380V Tip de instalare UI: : montat pe perete / montat pe ...
Detalii produs

Prezentare generală

Detalii rapide


Ambalare și livrare


Detalii produs

Alăturați-ne gratuit făcând clic pe linkul de mai jos:

Bilet pentru oaspeți: https://l.feathr.co/v0/synergy-events-2017-zhejiang-kangge-electric-b

Profilul CompanieiProfilul Companiei

Înființată în 2010, Zhejiang Kangge Electric Co, Ltd este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai respectați producator la nivel national de cutie de metri, caseta impermeabil, priza, priza, precum și alte accesorii electrice în China.

Kangge deține o zonă de producție de 50 000 ㎡ și mai mult de 300 de angajați. În ultimii ani, am investit resurse abundente atât în cercetare și dezvoltare, cât și în programe de instruire a angajaților. Am putea produse OEM de la 100g

la 16000g. Compania noastra a preluat conducerea in aplicarea sistemului de management al calitatii ISO9001. Multe dintre produsele noastre sunt certificate conform unor certificate internaționale, cum ar fi CE, Rohs, CCC.

Suntem pe deplin conștienți de faptul că numai "lucrurile versatile, calitatea distinctivă și tehnologia avansată" ne pot ajuta să supraviețuim și să reușim pe piața de astăzi, cu o concurență ridicată. Prin urmare, vom fi cu sprijinul tehnologic general un serviciu bun pentru a satisface cerințele lumii.

Echipament de test

55.png66.png

Certificatele noastre

Ambalare și expediere

Produse principale 1.png2.png33.png44.png

Detaliile platii

Întrebări frecvente și informații de contact

Q1: Sunteți o fabrică sau o companie de vânzări?

R: Suntem o fabrică.

Întrebarea 2: Când obținem bunurile dacă plasăm o comandă?

A: Depinde de cantitatea dvs. de comandă, de 3 zile pentru comandă mică, de 7-14 zile pentru comandă mare, cerințe speciale sau urgente.

Q3: Care este termenul dvs. de plată acceptat?

A: Am putea accepta L / C, T / T, West Union și chiar Paypal.

Q4: Ce zici de transport?

R: Depinde de cererile tale. Pentru ordine mică, urgentă, am putea aranja transportul aerian; durează aproximativ 3-5 zile pe drum. Pentru majoritatea comenzilor, întotdeauna aranjăm expediția cu barca prin portul Ningbo / Shanghai.


Pls nu ezitați să ne contactați.

Whatsapp (Wechat): +86 13588992688

Peggy Ye

Manager de vanzari
Cu moda și cea mai nouă certificare CE o singură fază personalizate electrice de oțel inoxidabil caseta de metru pe ecran, Zhejiang Kangge Electric Co, Ltd este una dintre lider China unică fază personalizate electrice din oțel inoxidabil producatori de cutie de oțel și furnizori. Bine ați venit la en-gros ieftin și preț scăzut sau cumpăra cu discount cu o singură fază personalizate electrice cutie de oțel inoxidabil metru din fabrica noastră.
Hot Tags: o singură fază personalizate electrice din oțel inoxidabil cutie de metru, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, pret redus, cumpara reducere, certificare CE, cea mai noua, moda, pret
Anchetă