Acasă > Despre noi

Despre noi

1.png

Înființată în 2010, Zhejiang Kangge Electric Co, Ltd este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai respectați producator la nivel national de cutie de metri, caseta impermeabil, priza, priza, precum și alte accesorii electrice în China.

Kangge deține o zonă de producție de 50 000 ㎡ și mai mult de 300 de angajați. În ultimii ani, am investit resurse abundente atât în ​​cercetare și dezvoltare, cât și în programe de instruire a angajaților. Am putea produse OEM de la 100g la 16000g. Compania noastra a preluat conducerea in aplicarea sistemului de management al calitatii ISO9001. Multe dintre produsele noastre sunt certificate conform unor certificate internaționale, cum ar fi CE, Rohs, CCC.


Suntem pe deplin conștienți de faptul că numai "chestiile versatile, calitatea distinctivă și tehnologia avansată" ne pot ajuta să supraviețuim și să reușim pe piața de astăzi cu o concurență ridicată. Prin urmare, vom fi cu sprijinul tehnologic general un serviciu bun pentru a satisface cerințele lumii.